KADRA CENTRUM KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO Ewa Mąkosa – dyrektor Tomasz Łachut - wicedyrektor Lp. Nazwisko i imię Przedmiot/ liczba godzin dla słuchaczy 1. Błaszczyk Marek przepisy ruchu drogowego – 30 obsługa środków technicznych stosowanych w rolnictwie – 40 podstawy elektrotechniki – 40 2. Czubak Andrzej podstawy żywienia w gastronomii – 35 3. Gut Mirosław witryny i aplikacje internetowe – 30 tworzenie i zarzadzanie bazami danych – 45 tworzenie stron i aplikacji internetowych – 45 technologie informacyjne – 10 4. Kościelecka-Bajkowska Irena podstawy opieki nad osobą chorą i niesamodzielną – 40 5. Markowski Tadeusz obsługa środków technicznych stosowanych w rolnictwie – 40 obsługa środków technicznych stosowanych w rolnictwie – 40 metody i środki ochrony roślin – 20 6. Morka Lidia prowadzenie produkcji zwierzęcej – 60 prowadzenie produkcji zwierzęcej – 60 prowadzenie produkcji zwierzęcej – 40 podstawy rolnictwa – 10 7. Pluta Leszek planowanie produkcji pszczelarskiej – 15 organizowanie produkcji roślinnej – 25 organizowanie gospodarki pasiecznej/pracownia/ - 20 8. Płusa Małgorzata pracownia planowania żywienia – 35 9. Pypeć Jacek podstawy informatyki – 15 bazy danych – 30 obsługa maszyn i urządzeń elektrycznych – 30 eksploatacja maszyn i urządzeń elektrycznych – 50 10. Stępnikowska Lucyna organizowanie produkcji gastronomicznej – 30 prowadzenie usług gastronomicznych – 30 pracownia usług i obsługi konsumenta – 30 11. Strojny Tadeusz użytkowanie instalacji elektrycznych – 30 eksploatacja instalacji elektrycznych – 50 12. Urbańska Renata organizowanie czynności higienicznych i pielęgnacyjnych osobie chorej i niepełnosprawnej -45 wykonywanie czynności higienicznych i pielęgnacyjnych osobie chorej i niepełnosprawnej -45 13. Wrońska Anna prowadzenie produkcji roślinnej – 60 prowadzenie produkcji roślinnej – 60 prowadzenie produkcji roślinnej – 40 podstawy rolnictwa – 10 14. Złotnik Bożena anatomia i fizjologia z elementami pierwszej pomocy – 20 elementy psychologii i socjologii – 15 15. Szyszka-Fereniec Agnieszka język angielski zawodowy – 20 język angielski zawodowy – 20 język angielski – 12język obcy zawodowy – j. angielski – 10 język angielski zawodowy – 20 język angielski zawodowy – 20 16. Józef Kwiatkowski organizowanie zbytu w rolnictwie -20 organizowanie zbytu w rolnictwie -20 17. Stachurski Krzysztof BHP – 10 godz.