KADRA CENTRUM KSZTAŁCENIA ZAWODOWEGO
Ewa Mąkosa – dyrektor | ||
Tomasz Łachut - wicedyrektor | ||
Lp. | Nazwisko i imię | Przedmiot/ liczba godzin dla słuchaczy |
1. | Błaszczyk Marek |
przepisy ruchu drogowego – 30 |
2. | Czubak Andrzej | podstawy żywienia w gastronomii – 35 |
3. | Gut Mirosław | witryny i aplikacje internetowe – 30 tworzenie i zarzadzanie bazami danych – 45 tworzenie stron i aplikacji internetowych – 45 technologie informacyjne – 10 |
4. | Kościelecka-Bajkowska Irena | podstawy opieki nad osobą chorą i niesamodzielną – 40 |
5. | Markowski Tadeusz | obsługa środków technicznych stosowanych w rolnictwie – 40 obsługa środków technicznych stosowanych w rolnictwie – 40 metody i środki ochrony roślin – 20 |
6. | Morka Lidia | prowadzenie produkcji zwierzęcej – 60 prowadzenie produkcji zwierzęcej – 60 prowadzenie produkcji zwierzęcej – 40 podstawy rolnictwa – 10 |
7. | Pluta Leszek | planowanie produkcji pszczelarskiej – 15 organizowanie produkcji roślinnej – 25 organizowanie gospodarki pasiecznej/pracownia/ - 20 |
8. | Płusa Małgorzata | pracownia planowania żywienia – 35 |
9. | Pypeć Jacek | podstawy informatyki – 15 bazy danych – 30 obsługa maszyn i urządzeń elektrycznych – 30 eksploatacja maszyn i urządzeń elektrycznych – 50 |
10. | Stępnikowska Lucyna | organizowanie produkcji gastronomicznej – 30 prowadzenie usług gastronomicznych – 30 pracownia usług i obsługi konsumenta – 30 |
11. | Strojny Tadeusz | użytkowanie instalacji elektrycznych – 30 eksploatacja instalacji elektrycznych – 50 |
12. | Urbańska Renata | organizowanie czynności higienicznych i pielęgnacyjnych osobie chorej i niepełnosprawnej -45 wykonywanie czynności higienicznych i pielęgnacyjnych osobie chorej i niepełnosprawnej -45 |
13. | Wrońska Anna | prowadzenie produkcji roślinnej – 60 prowadzenie produkcji roślinnej – 60 prowadzenie produkcji roślinnej – 40 podstawy rolnictwa – 10 |
14. | Złotnik Bożena | anatomia i fizjologia z elementami pierwszej pomocy – 20 elementy psychologii i socjologii – 15 |
15. | Szyszka-Fereniec Agnieszka | język angielski zawodowy – 20 język angielski zawodowy – 20 język angielski – 12 język obcy zawodowy – j. angielski – 10 język angielski zawodowy – 20 język angielski zawodowy – 20 |
16. | Józef Kwiatkowski | organizowanie zbytu w rolnictwie -20 organizowanie zbytu w rolnictwie -20 |
17. | Stachurski Krzysztof | BHP – 10 godz. |